Lokalrådet skiftede gode solide kræfter ud med stærke unge personligheder.

1. oktober 2021 kl. 18:06

Onsdag var der generalforsamling i Lokalrådet, og der blev skiftet ud på 3 pladser. Næstformand Mikael Mortensen måtte af arbejdsmæssige årsager træde ud af bestyrelsen, og Knud Pedersen og Hen...

Lokalrådet skiftede gode solide kræfter ud med stærke unge personligheder.

Tak til Mikael, Knud og Henrik for et spændende og konstruktivt samarbejde.

Nyvalgt til lokalrådet blev Mette Lyneborg Mortensen, Catharina Christiansen og Nihad Keco Kolubara.

Mette har boet 3 år i byen, og hun er bare sej som brandmand, og så kan hun noget med kaffe i Kafferisteriet.

Catharina har boet i byen i 3 måneder. Hun har sin egen virksomhed med forretningsudvikling og webudvikling.

Nihad har også boet 3 måneder i byen, og er civilingeniør og projektleder hos vestas.

Cartharine og Nihad deler hovedpude på Kildebakken. De har medvirket i et indslag på TV-midtvest om at flytte til Nørre Snede. Det må være den bedste reklamefilm, der nogensinde er lavet for Nørre Snede. Kan stadig ses på infoskærmen i Superbrugsen.

Som suppleant valgtes Anne-Marie Søegaard Vidriksen . Anne - Marie har boet i byen et år, og hun er allerede med i en arbejdsgruppe om, hvordan vi modtager nye borgere i byen.

Britta Sørensen, Gitte Solgaard Andersen , Karsten Lynge Jensen og Hans Jørgen Jensen var ikke på valg, og de glæder sig til et spændende og inspirerende samarbejde med de nye. Der er konstituerende lokalrådsmøde på onsdag.

En anden ung iværksætter Christian Thisgaard sluttede aftenen af med et interessant indlæg om arbejdet med årets landsby Hærvejsbyen 2023.

Christian er en populær mand, og mange vil gerne arbejde sammen med ham, og allerede samme aften fik han flere personer, der ville med i en arbejdsgruppe, så det er bare med at tage fat ham, hvis du kunne tænke dig at være i båd med ham.

Generalforsamlingen var en succes. En af deltagerne sendte formanden denne sms: "Tak for en god aften i aftes. Man går hjem med optimisme efter have stiftet bekendtskab med nye unge tilflyttere, som med deres gå-på-mod og optimisme og villighed til at gå ind i arbejdet med lokalrådet".

#nyhed