**Budbringerens Fodtrin - Koncert**

26. oktober 2022 kl. 12:25

Mandag d. 31. oktober 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:30

**Budbringerens Fodtrin - Koncert**

Nørre Snede Kirke, Skovbakken 2, 8766 Nørre Snede

Ulla Vejby, skuespiller og Jesper Braae Madsen, guitarist og sanger

Fri entré

**BUDBRINGERENS FODTRIN** - dramatisk fortolkning af klassiske salmer Budbringerens Fodtrin er et anderledes koncertprojekt, hvor klassiske salmer fortolkes af en skuespiller og en singer/songwriter.

Her bliver salmerne transformeret til små historier om de store spørgsmål i livet. Salmerne bliver fortolket på en dramatisk måde og minder om udtrykket i en teaterkoncert. I hver salme er der et “jeg”, som har noget på hjerte og har noget som hun vil tale med Gud om. På den måde bliver salmerne til relaterbare små historier, hvor musikken er enkel og tilgengængelig, men smuk og fuld af eftertanke. Det kan fx være “Til himlene rækker din miskundhed Gud”, som I denne fortolkning handler om en kvinde, der føler sig forladt og er vred på Gud. Eller det kan være “Dejlig er jorden”, som i denne udgave handler om en kvinde der er terminalt syg og snakker med Gud om dette vilkår.

Alle salmer er valgt på baggrund af en dyb og mangeårig kærlighed til Den danske Salmebog.

**Budbringerens Fodtrin består af:**

**BUDBRINGERENS FODTRIN består af: Ulla Vejby er skuespiller** og kendt for sin rolle som stuepigen Edith i tv-serien Badehotellet og diverse andre tv-serier (Sygeplejeskolen, Tinka og kongespillet m.m.), film og teater. Hun har gennem mange år gået hånd i hånd med jazzen og har sunget i flere musicals og teater koncerter. I foråret 2022 er hun aktuel med musicalen “Oh Happy Day” på Folketeatret.

**Jesper Braae Madsen er en guitarist og sanger,** som særligt har udforsket singer/songwriter traditionen og tilføjer projektet en lyd af amerikansk folk/country samt nordisk indie musik. Med hans soloprojekt Echo Me, har han udgivet 3 fuldlængde albums og spillet flere hundrede koncerter i USA og store dele af Europa. Jesper har studeret på MGK i Kolding samt musikkonservatoriet i Odense,

#nyhed