Bustur til Dresden med Riis Rejser den 29.04. til den 03.05. 2024

Start: 15. januar 2024 kl. 08:00

Slut: 15. januar 2024 kl. 16:00

Sted: Påstigning ved Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, Vejle indtil anden påstigningssted foreligger.

Bustur til Dresden med Riis Rejser. (30 pladser)
Bustur til Dresden med Riis Rejser den 29.04. til den 03.05. 2024

Afrejse mandag den 29.4.2024 kl. 8,50 fra Vejle hos Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle. (Mød op mindst 10 minutter før). Hvis vi besætter alle reserverede 30 pladser, vil der være en mulighed for, at vi kan stå på ved Nørre Snede Hallen, 8766 Nørre Snede. Vi giver endelig besked her på FB og på hjemmesiden om tidspunkt, hvis det ændres.

Turen går til Dresden, Spreewald og Sachsisk Schweiz.

1. Dag: Danmark - Dresden.

Via Padborg og Berlin til vores hotel i9 Dresden, Vi ankommer ved aftenstid, og efter middagen kan vi slappe af med en spadsertur i den mondæne Prager Strasse.

2. Dag: Dresden og Meissen.

Vi nyder den gode morgenbuffet på hotellet. Herefter står der en flot og interessant byrundtur i til fods i Dresdens smukke gamle bykerne på programmet. På rundturen til fods ser vi bl.a. Zwinger med den berømte Kronentor, Semperoperaen, hvor der af og til er mulighed for rundvisning og Frauenkirche, der er enestående genopbygget og restaureret.. Over middag kan man vælge, om man vil blive i Dresden og nyde stemningen, atmosfæren, eller man vil med på en lille udflugt til porcelænsbyen Meissen, der ligger ca. 25 km væk, og som rummer produktion, udstillinger, museer m.m. Vi er hjemme sidst på eftermiddagen.

3. dag: Spreewald og kanesejlads.

Spreewald er et lavtliggende landområde nord for Dresden. Det er gennemskåret af kanaler, hvilket gør området ufremkommeligt for almindelige køretøjer. I stedet benytter man sig af såkaldte kaner, der fragter såvel personer som varer, herunder især de grøntsager, som området er kendt for at avle. I Lübbenlau går vi ombord på de særprægede kaner og tagermed på en flot og afslappende kanesejlads med frokostpause i skoven undervejs. En oplevelse, som virkelig sætter sig i erindringen. Skal bestilles ved tilmelding. Se pris under tilkøb.

4. Dag: Sachsisk Schweiz og sejltur på Elben.

Vi kører ud af Dresden og op langs Elben og har vores første stop ved slottet Pillnitz. Her er der mulighed for at besigtige den meget smukke slotspark inden vi kører op i Sachsisk Schweiz og til Bastel-klipperne, hvorfra vi nyder frokost og udsigten over Elbdalen og sandstensklipperne. Herfra kører vi til Bad Schandau, hvor der kl. 15,45 er mulighed for at komme med på en flot 2 timers sejlads på Elben fra Bad Schandau tuil Pirna, hvor man bl, a, ser de flotte sandstensklipper fra søsiden. Man kan også vælge at køre med bussen til Pirna og nyde byen, imens vi venter på de sejlende gæster. Se pris under tilkøb.

5. dag: Dresden - Danmark.

Tidlig efter morgenmaden sætter vi igen kursen mod Danmark og vi kører ad samme rute som på udrejsen.

Pris: kr. 3.795,00 pr. person.

Prisen inkluderer.

Dansk rejseleder, buskørsel i**** bus, hotelopkold med halvpensionb fra og med aftensmad første dag til og med morgenmad sidste dag, udflugter (ex. entreer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Tilkøb.

Enkeltværelse kr. 1.000,- Kanesejlads i Spreewald: kr. 182,- Sejltur på Elben: kr. 172,- Forsikringer: Deltagerne er selv ansvarlige for de nødvendige personlige rejse-, afbuds- og hjemrejseforsikringer, det blå og gule sygesikringsbevis. Ved tvivl, så spørg ved tilmelding.

Tilkøb bestilles ved tilmeldingen.

Rejsen bestilles direkte hos Riis Rejser tlf. 70114711, med oplysning om reservationsnummer 324556 Ældre Sagen, Nørre Snede-Ejstrupholm-Klovborg, senest den 15.01.2024.

Bemærk den korte tilmeldingsfrist.

Ta` med på en smuk forårstur i godt og trygt fællesskab.

ÆLDRE SAGEN

Nørre Snede-Ejstrupholm-Klovborg


Se begivenheden i Facebook-gruppen 'Ældresagen Nørre Snede - Ejstrupholm - Klovborg':